Turkse pannekoek of gözleme genaamd. Deze werden gevuld met spinazie prei en Affligem kaas. We maakte er twee klaar en sneden ze middendoor, zo zie je de vulling mooi tussen het deeg.

Turkse pannenkoek met spinazie en kaas

Gözleme is een hartig, Turks gerecht gemaakt van met de hand gemaakt deeg. Met dit recept maak je een Turkse pannenkoek met spinazie, prei en kaas.

Hoofdgerecht

100 min

Gemiddeld

Snack

Personen 4

Ingrediënten

    Voor het deeg

    Voor de vulling

13 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak het deeg

    Meng de gist en het zout onder de bloem. Voeg geleidelijk het water en 2 eetlepels olie toe en meng tot een soepel deeg. Verdeel het deeg in 4 gelijke porties en rol er balletjes van. Dek af met een vochtige keukenhanddoek en laat een uur rijzen.

    Maak de vulling

    Maak de pannenkoeken of gözlemes