Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de courgettes fijn in de vorm van spaghettislierten met een spiraalsnijder. Snipper de sjalot fijn.
Bak de varkensfilets aan op hoog vuur. Zet het vuur lager en bak nogmaals 15 minuten.
Doe ondertussen de kerstomaten in een ingevette ovenplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met peper, zout en rozemarijn, zet gedurende 15 minuten in de oven.
Laat het vlees na het bakken 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Snijd de knoflookteentjes en de platte peterselie fijn. Meng dit met de gezouten boter.
Verhit een wokpan met wat olijfolie. Roerbak eerst de sjalot en voeg daarna de courgette toe, kruid met peper en zout.
Verdeel de gewokte courgetteslierten en de varkensfilet over borden, werk af met de ovengegaarde kerstomaten en de kruidenboter.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.