Bereiding
Maak de marinade
Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom.
Doe de varkenskoteletten in een schaal en overgiet met de marinade. Laat minimum 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Bereid de koteletten, de salade en de aardappelen
Haal de koteletten uit de marinade, laat het vlees op kamertemperatuur komen en bestrijk ze met olie.
Leg de koteletten op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze ± 7 minuten per kant. Kruid met zout en peper. Laat 10 minuten onder aluminiumfolie rusten.
Snijd de kool en de komkommer met een mandoline in sliertjes. Meng de kool en komkommer in een slakom. Hak de selder en de radijsjes fijn in een keukenrobot. Doe selder, de radijzen en de cranberries bij de kool. Kruid met peper en zout.
Plet het karwijzaad en hak het bieslook fijn. Meng alle ingrediënten voor het yoghurtsausje. Schep het yoghurtsausje onder de koolsla. Werk af met enkele takjes kervel.
Bestrijk de aardappels met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Omwikkel de aardappelen in aluminiumfolie. Rooster de aardappelen in de kolen 1u of tot de aardappelen gaar zijn.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.