Bereiding
Snijd de varkensribben in stukken (van 1 à 2 beentjes).
Maak de champignons schoon en snijd ze in stukken.
Schil de wortelen en snijd ze in plakjes. Snijd de paprika in reepjes.
Pel de ui en hak fijn.
Maak de selder schoon en snijd in blokjes.
Smelt boter in een stoofpot en schroei het vlees dicht langs alle kanten. Kruid met peper en zout.
Bestuif met de bloem en schep alles goed om.
Voeg alle groenten, de halve citroen, knoflook en tijm toe. Zet het vuur op een lager pitje en laat 10 minuten stoven.
Voeg de kippenbouillon toe en laat onder deksel nog 45 minuten pruttelen op een zacht vuur.
Haal de halve citroen, look en takjes tijm uit de stoofpot. Serveer het vlees met de groenten.
Lekker met puree.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.