Bereiding
Maak de witte kool schoon en snijd fijn. Dompel de fijngesneden witte kool 5 minuten onder in ijswater. Laat de kool goed uitlekken.
Meng de tomatensaus, de sojasaus, de mosterd, de Worcestershiresaus en de sake. Breng het geheel aan de kook. Laat afkoelen.
Leg de spieringen tussen 2 vellen versheidsfolie en klop ze met behulp van een deegrol tot een dun lapje. Verwijder de folie en wrijf de spieringen in met bloem.
Haal de spieringen door de met water losgeklopte eieren en vervolgens door het paneermeel.
Verwarm de friteuse op 180°C en bak het gepaneerde vlees hierin.
Neem het vlees uit de friteuse en laat het uitlekken op keukenpapier. Versnijd het vlees in stukjes.
Serveer met een partje citroen en de saus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.