Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Was de aardappelen en dep ze goed droog. Snijd ze in wedges of partjes.
Leg ze in een kom en kruid met het paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout. Voeg de bloem toe, giet er een flinke scheut olijfolie bij en hussel alles goed onder elkaar.
Verdeel de aardappelen over een met bakpapier beklede bakplaat. Plaats ongeveer 45 minuten in de oven en schep ze halverwege de gaartijd om.
Snijd de oesterzwammen in reepjes. Bak ze in olijfolie goudbruin en kruid ze met de shoarmakruiden.
Snijd de sla in reepjes. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijst. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes.
Meng de sla met de komkommer- en de tomatenblokjes.
Snijd de rode ui in halve maantjes.
Meng alle ingrediënten voor het sausje onder elkaar.
Verdeel de aardappelwedges over vier ovenschaaltjes of 1 grote ovenschaal. Schep er de oesterzwamreepjes op, bestrooi met de kaas en zet de schaaltjes of schaal ongeveer 8 minuten in de oven, tot de kaas begint te smelten.
Verdeel er de groenten over en werk af met de saus, rode ui en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.