Bereiding
Snipper de spitskool fijn. Schil de wortelen en schaaf er lange repen, ev met de mandoline.
Snijd de venkel in stukken. Snijd de onderkant van de paksoi. Snijd de lente-uitjes fijn.
Zet een wok op het vuur met een mengeling van sesamolie en olijfolie. Pel de knoflook, snijd in de helft en laat even ‘infuseren’ in de warme olie. Schil de gember en rasp fijn.
Haal de knoflook uit de olie roerbak er gember, de spitskool, wortelen, venkel, de paksoi en lente-uitjes in tot de groenten beetgaar zijn.
Meng de gembersiroop, limoensap en sojasaus en overgiet de groenten ermee.
Rooster de pindanoten in een droge koekenpan. Laat afkoelen en hak grof.
Werk de wok verder af met sesamzaadjes, enkele takjes koriander en wat fijngesnipperde chilipeper. Strooi er de pindanoten over en breng verder op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.