Bereiding
Maak het deeg
Doe de bloem in een grote mengkom samen met het zout en gist. Meng goed onder elkaar.
Giet er langzaam het water en olie bij. Kneed het deeg een vijftal minuten.
Doe de deegbal in een kom ingewreven met olijfolie en dek af.
Laat het deeg 45 minuten rijzen.
En verder
Verwarm de oven voor op 220 ° C.
Spoel en snijd de paprika in kleine blokjes. Pel en snijd de rode ui in maantjes.
Pluk de blaadjes munt en snijd fijn. Snijd de geitenkaas in gelijke schijfjes.
Vorm van het deeg twee ovale bodems en leg op een met bakpapier beklede ovenplaat.
Rol de zijkanten van het deeg wat naar binnen.
Verdeel er de spinazie, paprika, geitenkaas, rode ui en Pul biber over de pide.
Breek er voorzichtig een eitje over.
Overgiet met de olijfolie en bak de pide ongeveer 15 minuten in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.