Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd het vruchtvlees van de pompoen in kleine blokjes en gaar in de oven gedurende 30 minuten.
Houd wat bonen en maïs apart voor de afwerking. Haal de pompoen uit de oven en doe samen met de kikkererwten, rode bonen en maïs in de keukenrobot en mix een paar keer tot je een grove puree met stukjes krijgt.
Snipper het teentje knoflook, de Spaanse rode peper, koriander en de rode ui fijn en voeg bij de pompoenpuree. Breng op smaak met het komijnpoeder, het chilipoeder, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 200°C
Neem een wrap en lepel er wat van de vulling op. Bestrooi met de mozzarella en vouw op. Schik ze in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Plaats in de oven, bak krokant en goudbruin in de oven gedurende 15 minuten.
Snipper de venkel en de dille super fijn en meng onder de yoghurt. Pel het teentje knoflook en snipper eveneens fijn, meng samen met het sap van de limoen onder de yoghurt.
Haal de taquito’s uit de oven, werk af met de rode bonen, maïs, fijngesnipperde rode ui, fijngesnipperde Spaanse rode peper en platte peterselie en serveer met venkel-dille dip.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.