

Bereiding
Mix de vis fijn en meng er het paneermeel, ei, basilicum en citroenrasp onder. Kruid met peper en zout. Rol er met vochtige handen balletjes van en plaats nog even in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Schil de pompoen en snijd in frietjes. Hussel ze met het maïszetmeel, olijfolie, peper en zout. Leg de frietjes op een met bakpapier beklede bakplaat, zonder dat ze elkaar raken, en bak ze in 30 minuten goudbruin. Keer ze halverwege om.
Neem 3 kommetjes, vul eentje met het bloem, eentje met losgeklopt eiwit en eentje met paneermeel.
Wentel de visballetjes eerst door de bloem, dan door het eiwit en tot slot door het paneermeel.
Bak ze goudbruin in wat arachideolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Serveer ze met de pompoenfrietjes en wat ketchup.
Geef er eventueel een groen slaatje bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.