Bereiding
Halveer de forelfilets. Meng de witte-wijnazijn, met de oregano en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Pel de uitjes. Blancheer ze 5 minuten in licht gezouten water.
Rijg de stukken forelfilet aan houten spiesen. Wissel af met een zilveruitje en twee rode uitjes. Leg ze in de marinade en laat 30 minuten marineren.
Kook de granen gaar in licht gezouten water.
Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder met een lepel de zaadjes en snijd de komkommer in lange linten.
Snijd de venkel in dunne reepjes. Halveer de kerstomaatjes.
Meng alle groenten met de dille onder elkaar. Giet de granen af en meng ook onder de groenten.
Maak een dressing met het citroensap, de suiker en 5 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep onder de salade.
Grill ze gaar op de barbecue. Bestrijk regelmatig met de marinade. Serveer met de venkelsla.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.