

Bereiding
Maak de marinade
Rasp de gember fijn.
Meng de olijfolie met de wijnazijn, gember, citroensap en honing. Kruid met peper en zout.
Snijd de vis in blokjes. Marineer de vis in de klaargemaakte marinade, schep om, dek af met folie en laat 1 uur marineren in de koelkast.
Maak de puree
Schil de aardappelen en kook ze gaar.
Snijd de little gem in reepjes.
Snijd de selder in blokjes en roerbak 2 minuten in olijfolie.
Pers er de look bij en bak even verder.
Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk grof.
Schep er de little gem, selder en rucola door en breng op smaak met peper en zout.
Maak de brochette
Snijd de ui in partjes.
Rijg de visblokjes met de rode ui aan spiesjes.
Bak de spiesen in olie rondom goudbruin.
Afwerking
Verdeel de puree over de borden. Leg er een brochette op en druppel er nog wat van het bakvocht over.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.