Bereiding
Maak de sidedish
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Voeg vlak voor het afgieten de peultjes en de erwtjes toe.
Snijd de komkommer in blokjes. Snijd de lente-ui in ringen. Schep de groenten, behalve de lente-uitjes, onder de pasta.
Mix het basilicum met een scheut olijfolie en de mayonaise glad.
Meng door de pasta en breng op smaak met peper en zout. Werk af met de lente-uitjes.
Maak de spiesjes
Snijd de paprika en zoete ui in hapklare stukken.
Snijd elke visfilet in gelijke stukken. Zorg dat je 12 stukken hebt. Wikkel elk stukje vis in een sneetje spek en steek per 3, afwisselend met een stukje paprika en ui, op een spies.
Meng de peterselie onder een scheut olijfolie en kruid met peper en zout. Besmeer er de brochettes mee.
En verder
Grill ze op de barbecue goudbruin. Geef er de pastasalade bij.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.