Bereiding
Maak de sidedish:
Rasp de 2 koolsoorten en de appel meng onder elkaar.
Snijd de koriander fijn. Meng de yoghurt met de mayonaise, koriander en limoensap en kruid met peper en zout. Schep samen met de noten onder de groentesla. Zet koel.
Maak de visbrochette:
Rits de blaadjes rozemarijn van de takken, maar laat de bovenste blaadjes hangen.
Mix de rozemarijnblaadjes met de gepelde look en een scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout.
Snijd de vis in gelijke stukken. Zorg dat je 16 stukken hebt. Rijg de blokjes vis om en om met een champignon en kerstomaatje aan de rozemarijntakjes.
Afwerking:
Bestrijk met de rozemarijnolie en grill de spiesen goudbruin.
Dien op met de koolsla.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.