Bereiding
Maak de visburgers
Snijd de visfilets in stukken, doe alles in een blender en mix grof. Schep uit de blender en meng er de verse kruiden en paneermeel onder. Kruid met peper.
Vorm 4 burgers van het mengsel en wentel ze door de bloem. Zet in de koelkast.
Voor de groenten
Meng de gember, azijn, sesamolie, honing, 1 tl zonnebloemolie en een snuifje zout goed onder de spitskool. Laat alle smaken even intrekken.
Snijd de komkommer met een dunschiller (tot aan de zaadlijst) in lange plakjes.
Snijd de aubergine, courgette en puntpaprika in plakjes. Bestrijk ze met zonnebloemolie en kruid met peper en knoflookpoeder. Gril ze langs beide kanten goudbruin in een grillpan of onder de grill van de oven.
Maak de burgers
Bak de visburges in een scheutje olijfolie goudbruin en gaar.
Snijd de broodjes open en beleg ze met de spitskool, komkommerplakjes, een visburger en de warme courgette, aubergine en puntpaprika. Sluit de broodjes en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.