Bereiding
Schil de aardappelen en kook ze gedurende 20 minuten gaar in gezouten water.
Giet het water af en plet de aardappelen tot puree. Voeg wat melk toe en kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Laat de puree even afkoelen.
Was de spinazie. Verhit een pan met olijfolie en bak de spinazie in 3 tot 4 minuten gaar. Knijp de spinazie even uit zodat het meeste vocht eruit is.
Versnipper de sjalotten.
Mix de rauwe vis fijn met behulp van een blender of keukenrobot.
Meng de sjalotten, vis, puree, spinazie, het ei en de panko goed door elkaar. Kruid af met peper, zout en dille.
Neem het mengsel en vorm met je handen viskoekjes. Haal de burgers nog even door de bloem voor je ze bakt. Verhit olijfolie in een pan en bak de viskoekjes totdat de vis gaar is.
Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.