

Bereiding
Maak de mosselen schoon door meermaals de spoelen in koud water.
Snipper de ui fijn en pers de knoflook.
Snijd de selder in blokjes en de wortelen in julienne.
Schil de aardappelen en halveer ze. Bak de ui met de look in olijfolie glazig. Voeg de selder en aardappelen toe en blus met de witte wijn. Laat de alcohol verdampen.
Giet er de visbouillon over en laat 5 minuten inkoken.
Verlaag het vuur en voeg de wortelen in julienne, passata en de saffraan toe. Proef en kruid met peper en zout. Laat 20 minuten zachtjes sudderen.
Snijd de visfilets in stukken. Leg ze in de saus. Bedek met de mosselen en laat nog eens met deksel op de pan 10 minuten garen tot de mosselen open zijn.
Werk het stoofpotje af met de peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.