Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Dep de grietfilets droog, kruid ze binnenin met peper en zout en rol ze op.
Snipper de sjalot fijn, snijd de venkel in fijne repen en de champignons in plakjes.
Smelt de boter in een pan. Voeg de sjalot en venkel toe en fruit aan.
Blus met de witte wijn en de visbouillon en laat even inkoken.
Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snijd in blokjes.
Voeg de champignons en room toe en bind de saus met wat sausbinder, breng verder op smaak met peper en zout.
Verdeel eerst wat van de saus over de ovenschoteltjes, leg er dan de visrolletjes op. Lepel er de rest van de saus rond, strooi er de tomatenblokjes en paneermeel over en plaats gedurende 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal de visschoteltjes uit de oven, strooi er de garnalen en gesnipperde bieslook over en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.