

Waldorfsalade
De Waldorfsalade is een tijdloze klassieker met een perfecte balans tussen fris, knapperig en romig. De combinatie van sappige appel, knapperige selder en walnoten maakt deze salade heerlijk verfrissend. Afgewerkt met Belgische kaas en een zachte dressing is het een ideaal bijgerecht of een lichte, smaakvolle lunch!
Bereiding
Pel en snijd de rode ui in fijne reepjes.
Verwijder de lange harde draden van de selder en snijd in plakjes.
Ontpit de appel en snijd in fijne reepjes. Halveer de druiven en verwijder ev de pitjes.
Snijd de Romeinse sla in partjes of repen.
Meng voor de dressing de mayonaise, zure room, citroensap en een scheutje water. Kruid bij met peper en zout.
Snijd de kaas in blokjes.
Meng de selder, appel, rode ui met de dressing. Leg op een schaal de salade en beleg met de seldersalade, druifjes, blokjes kaas en grof gehakte walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.