Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in hapklare stukken. Pers de look fijn bij en meng met eetlepels olijfolie onder.
Verdeel de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat, meng er de lookolie onder en kruid met peper en zout.
Rits er de tijmblaadjes bij en schep alles goed om.
Leg er hier en daar een takje rozemarijn tussen en plaats 30 minuten in de oven tot de aardappelen goudbruin en krokant zijn. Schep ze halverwege de gaartijd om.
Snijd de savooikool in reepjes en blancheer in licht gezouten water. Spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd het witloof in reepjes en de appelen in kleine blokjes. Hak de noten grof.
Kruid de kipfilet met het currypoeder, peper en zout. Bak de kip goudbruin en gaar in olijfolie.
Mix voor de dressing de zure room, honing, appelazijn, walnotenolie en resterende currypoeder onder de mayonaise en kruid met peper en zout.
Neem een grote pan of wok en bak even de kool op in een beetje boter.
Voeg hierbij de aardappelblokjes en de rest van de ingrediënten. Kruid met peper en zout en schep om. Serveer meteen en werk af met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.