Bereiding
Voor de aardappelen:
Verwarm de oven voor op 220°C.
Schil de aardappelen en snijd ze in fijne reepjes. Leg de gesneden aardappelen in een schaal en besprenkel met cayennepeper en gesmolten kokosolie.
Neem een met bakpapier beklede bakplaat, verdeel de nachos en bak voor zo’n 20 minuten. Let er wel op om ze na 15 minuten even om te draaien.
Haal de aardappelen uit de oven en laat volledig afkoelen.
Voor de tomatensalsa:
Snijd de tomaten en de rode uien fijn. Hak de platte peterselie fijn en voeg toe aan de tomatensalsa.
Kruid af met peper en zout.
Haal de aardappelen uit de oven, doe deze in kommetjes en dresseer met de tomatensalsa. Verkruimel tot slot de feta over het geheel. Werk af met wat extra platte peterselie, een snuifje chilipoeder en het sap van 1 citroen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.