Bereiding
Halveer het witloof en verwijder de harde kern. Bak rondom bruin in boter.
Strooi er het poedersuiker over en laat karamelliseren. Giet er een scheutje water bij, zet de deksel op de pan en laat 3 minuten verder garen.
Snipper de sjalot en bak glazig.
Voeg de takjes tijm toe. Giet er de visbouillon, breng aan de kook en laat voor de helft inkoken.
Laat de spinazie in olijfolie lichtjes slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Kruid de visfilets met peper en zout en bak ze in boter 2 minuten per kant.
Voeg de room toe aan de saus en roer er de mosterd door. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Verdeel de groenten over de borden, leg er een visfilet op en druppel er de saus over. Werk af met de peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.