Bereiding
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.
Snijd het konijnenvlees in reepjes. Spoel de paksoi en lente-uitjes. Snijd fijn.
Snipper de chilipeper fijn. Hak de pindanootjes grof.
Verhit 1 eetlepel olie in een grote wokpan of koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en bak het snel aan alle kanten bruin. Haal het vlees uit de pan en zet opzij.
Voeg de resterende eetlepel olie toe aan de pan. Voeg de lente-uitjes, paksoi en peultjes toe. Roerbak gedurende 2-3 minuten, of tot de groenten iets zachter worden.
Voeg het gebakken vlees weer toe aan de pan. Voeg ook de chilipeper, limoensap en zeste toe. Roerbak gedurende nog eens 2-3 minuten.
Voeg de sojasaus en oestersaus toe aan de pan. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak nog 1-2 minuten om de smaken te mengen.
Haal de pan van het vuur. Voeg de gehakte koriander en pindanootjes toe. Meng alles goed door elkaar.
Serveer het wokgerecht met basmatirijst en garneer met extra gehakte koriander en pindanootjes en eventueel chilipoeder.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.