Bereiding
Kook de tarwegranen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd het lamsvlees in fijnere reepjes.
Borstel de champignons en snijd ze in schijfjes.
Schil de wortelen en snijd eveneens in schijfjes.
Snijd de courgette en paprika in blokjes. Haal de buitenste bladeren van de witte kool en snijd fijn.
Snijd de tomaten in blokjes. Pers de knoflook.
Warm olijfolie in een wokpan en bak de lamsvleesreepjes aan.
Haal ze even uit de wok en stoof de courgette, knoflook, wortelen, champignons, paprika, sojascheuten en witte kool in de wok.
Voeg de lamsvleesreepjes bij de gestoofde groenten in de wok, samen met tarwegranen en blokjes tomaat. Kruid naar eigen smaak met peper en zout. Laat nog even bakken.
Voeg de room en de kruiden toe. Kruid indien nodig nog met extra peper en zout.
Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.