Bereiding
Plaats een kookpot met gezouten water op hoog vuur en breng aan de kook. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bereid de salade. Snijd de witte en rode kool in dunne reepjes. Snijd slierten van de komkommer met een dunschiller. Meng de groentjes.
Verwarm een scheutje water in een pan en roer er de azijn en de suiker door. Laat even doorkoken en daarna afkoelen. Giet over de salade. Kruid met peper en zout.
Dep het vlees droog met keukenpapier en versnijd in gelijkmatige reepjes.
Maak de boontjes schoon en snijd klein. Pel de rode ui en snijd in fijne ringen. Pel en hak de knoflook fijn.
Schil en rasp de gember. Maak de oesterzwammen schoon en scheur in gelijkmatige stukken.
Verwarm de wokpan op een hoog vuur en voeg de olie toe. Roerbak het vlees twee minuten en voeg de sesamzaadjes toe. Schep het vlees uit de pan.
Wok in dezelfde pan nu achtereenvolgens de rode ui samen met de look, gember, boontjes en de zwammen.
Voeg daarna het vlees opnieuw toe samen met de rijst, chilisaus en de hoisinsaus. Kruid met peper en zout.
Roer alles goed door elkaar en serveer met de salade. Werk af met pepeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.