
Bereiding
Snijd de visfilets in hapklare stukjes.
Meng er de sojasaus, sesamolie en oestersaus onder. Kruid met de kurkuma, gemberpoeder, cayennepeper en zout. Laat tien minuten rusten.
Kook de rijst ondertussen gaar in gezouten water.
Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.
Snijd de prei in ringen en de spitskool in reepjes.
Halveer de boontjes en hak de peterselie fijn.
Fruit de ui in olie glazig. Voeg de boontjes en paprika toe en roerbak op een hoog vuur enkele minuten tot de groeten beetgaar zijn. Voeg nu de prei en de kool toe en roerbak enkele minuten verder.
Schep er nu de stukken vis onder en laat ze kort mee bakken. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
Schep de rijst op de borden en verdeel er de vis met de groenten over. Werk af met de peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.