Wrap met kip, groenten en kruidige tomatendip
Zin in een lekkere, snelle hap? Bak de kippenfilets op voorhand, houd de overige ingrediënten klaar en stel in slechts enkele minuten je lunch samen. Deze wrap met kip is ideaal voor on the go! Leer ook wraps maken als een pro met onze tips.
Bereiding
Snipper de ijsbergsla en rode kool superfijn. Besprenkel ze met wat olijfolie en witte-wijnazijn.
Snijd de komkommer in dunne maantjes. Schil de wortels met de dunschiller en schil ze verder in flinterdunne plakjes.
Snijd de kippenfilets in reepjes, kruid met peper en zout (eventueel kippenkruiden) en bak gaar in een bakpan met weinig vetstof.
Meng de kruiden voor de dip onder de tomatenpassata.
Warm de wraps kort op en beleg met de fijngesnipperde rode kool en ijsbergsla, enkele plakjes wortel en komkommerplakjes. Verdeel er de reepjes kip over en enkele takjes koriander.
Vouw de wrap dicht en serveer met de tomatendip.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.