Bereiding
Halveer de paprika’s en verwijder de stengel en zaadlijsten. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat, sprenkel er wat olijfolie over en plaats gedurende 25-30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Snijd ondertussen de aardappelen in grove stukken en kook ze gaar in gezouten water.
Hak de helft van de rucola grof, snipper een handvol basilicum fijn. Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
Doe de gegrilde paprika’s in een plastic zakje en laat even rusten, zo pel je er gemakkelijk de schil af.
Bak de zeebaarsfilets krokant in wat boter, kruid met peper en zout.
Verwijder de schil, snijd de paprika in repen en daarna in stukjes. Meng door de aardappelen, voeg ook de zongedroogde tomaatjes, kappertjes, rucola en basilicum toe. Voeg olijfolie toe en kruid met peper en zout.
Serveer de vis met de puree, sprenkel er nog wat olijfolie over.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.