Zeeduivel gestoomd, bonte bloemkool en schuimige kaasjus

Zeeduivel gestoomd, bonte bloemkool en schuimige kaasjus

Licht gerechtje van zeeduivel versierd met bloemkool en overgoten met heerlijke kaasjus. 

Hoofdgerecht

30 min

Moeilijk

Personen 6

Ingrediënten

20 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Zeeduivel stomen:

    Check of alle vliezen van de zeeduivelfilet verwijderd zijn en leg hem 10 minuten in pekel (50 g zout op 1 liter water). Dep daarna de zeeduivelfilet droog op een vel keukenpapier. Stoom de slabladen zacht boven kokend water. Rol de zeeduivelfilet door het mosterdzaad en omwikkel hem met de slabladen. Stoom het rolletje gedurende 15 minuten op 70°C.

    Voor de bloemkoolcrème:

    Voor de bonte bloemkooltjes:

    Voor de schuim van kaasjus:

    Voor de afwerking: