Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C
Verwijder het vel en graten van de zeeduivel en wentel in de bloem.
Verhit een bakpan met een lepel olijfolie en bak de filets kort aan, ze garen later in de oven verder. Kruid met wat peper.
Snijd de aubergine en courgette in blokjes. Schil de paprika met een dunschiller en snijd ook in blokjes.
Snipper de ui fijn en pers de knoflook.
Verhit de rest van de olijfolie en stoof de ui aan. Voeg de knoflook, aubergine, courgette en paprika toe en laat meestoven.
Voeg de tomatensaus toe aan de groenten, samen met het kruidentuiltje en laat even koken.
Leg de zeeduivel in een ovenschotel en overgiet met de rijkelijke tomatensaus. Kruid met zout en peper.
Zet gedurende 15 minuten in een oven van 180°C.
Werk af met verse basilicumblaadjes en serveer met brood of pasta.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.