Bereiding
Pel de ui en knoflook, snipper fijn. Snijd de paprika’s in kleine blokjes. Snipper de chilipeper fijn.
Snipper de oregano fijn. En rits de blaadjes van de tijm.
Verwarm de oven voor op 180°C
Laat de boter smelten in een pan en stoof de ui, knoflook, paprika en chilipeper ongeveer 5 minuten. Voeg de tomatenstukjes toe en kruid met peper & zout, paprikapoeder, oregano en tijm. Laat 10 minuten sudderen.
Snijd de kerstomaten in 2 en voeg toe aan de saus.
Beboter een ovenschotel. Leg de stukken vis erin en kruid met peper en zout. Giet de saus over de vis en plaats 10 minuten in de oven.
Haal de ovenschotel uit de oven en bestrooi met enkele geroosterde pijnboompitten en verse tijm.
Dien op met kroketten, pasta of brood.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.