Bereiding
Spoel en snijd de paprika’s, courgette en aubergine in blokjes.
Snipper de ui en knoflook fijn.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak glazig.
Doe er de andere groenten bij en bak vijf minuten.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge pan en meng ze daarna onder de groenten.
Voeg de helft van de basilicum onder de groenten en houd de rest aan de kant voor de afwerking.
Kruid de vis met zout en peper en wentel in de bloem.
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de zeetong aan beide zijden goudbruin en gaar, ongeveer 3-4 minuten per kant, afhankelijk van de dikte.
Serveer de zeetong op een schaal en schep er de grove pesto van zuiderse groenten over.
Rasp er de kaas over en werk af met de basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.