Bereiding
Voor de asperges:
Schil de asperges met een dunschiller en breek het onderste stuk eraf. Blancheer ze 8 à 12 minuten in gezouten water. Laat goed uitlekken op keukenpapier. Wentel ze daarna door een beetje olijfolie en grill ze in een hete grillpan. Kruid met peper en zout.
Voor de amandel-quinoacrumble:
Rooster de amandelen in een pan en voeg op het einde ook de gepofte quinoa toe. Hak de basilicum fijn en meng door de amandel-quinoacrumble. Breng op smaak met fleur de sel en peper.
Voor de zeewolfmoot
Bak de zeewolfmoot aan beide kanten goudbruin in de helft boter en olijfolie. Kruid met peper en zout.
Voor de afwerking:
Verdeel de asperges over een bord. Leg er de gebakken vismoot op. Werk af met de verbrokkelde geitenkaas en de amandel-quinoacrumble. Leg hier en daar een basilicumblaadje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.