Bereiding
Hak de knoflook voor de marinade fijn. Meng met de rest van de ingrediënten.
Leg de ribbetjes in een ruime schaal. Giet er de marinade over en dek af. Zet 1 nacht in de koelkast.
Haal de ribbetjes uit de marinade, en bewaar de marinade. Zet de rooster op de barbecue niet te dicht bij de kolen en bak de ribbetjes in +/- 25 min. gaar. Draai geregeld om en bestrijk ze elke 5 à 7 min. met marinade.
Maak intussen de koolsalade;
Schil en rasp de wortelen. Pel de ui, snijd hem in dunne ringen. Maak de rodekool schoon en snijd in fijne reepjes. Meng alles met de rozijnen, dille en komijn.
Maak een dressing van de mayonaise en yoghurt, kruid met peper en zout.
Serveer de ribbetjes met de salade en de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.