Bereiding
Verhit de boter samen met de olijfolie in een bakpan. Bak hierin de konijnfilets aan beide kanten mooi bruin, op een hoog vuur. Zet het vuur wat lager, voeg de geperste look en salie toe en kruid naar eigen smaak met peper en zout. Bak nog aan iedere kant 2 minuten. Haal de filets uit de pan, dek deze af met aluminiumfolie en laat 2 minuten rusten. Versnijd de filets in reepjes.
Spoel de komkommer, snijd deze overlangs doormidden en haal er de zaadjes uit met behulp van een koffielepel. Snijd de komkommer in blokjes.
Maak de bloemkool schoon en rasp fijn. Dit kan je ook in een hakmolentje. Doe hetzelfde met de broccoli. Pel de ui en snipper hem fijn.
Spoel de munt en bladpeterselie, schud ze droog en hak fijn. Meng deze onder de bloemkool en broccoli. Voeg de rozijnen, zeste van citroen en ui toe en roer goed om. Zo verkrijg je een knapperige taboulé.
Meng de ongesuikerde yoghurt met mayonaise en bieslook. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Serveer de taboulé met de reepjes konijn, de blokjes komkommer en een frisse yoghurtdressing.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.