Zuiderse vispapillot met krieltjes en pieterman
De pieterman is een vis met een zeer delicate smaak. Ook in deze vispapillot smaakt hij overheerlijk. Met deze combinatie van krieltjes en tomaten- en paprikablokjes tover je de zon op je bord. Ook voor op de BBQ!
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de tomaten en paprika in blokjes. Snipper de rode ui en knoflook fijn.
Halveer de gespoelde krieltjes en blancheer ze kort in gezouten water.
Meng de tomaten- en paprikablokjes met de rode ui, knoflook, olijfolie en gerookt paprikapoeder, kruid verder af met peper en zout.
Leg 4 vellen bakpapier of aluminiumfolie open voor de papillotes. Lepel wat van de tomaten-en paprikablokjes in het midden van het bakpapier/folie. Leg er een stukje vis op met daarop de krieltjes.
Brokkel de feta over de groenten en werk verder af met de gehakte kruiden.
Vouw de papillot dicht en zet ze gedurende 10 à 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer meteen.
TIP: deze papillot kan je ook op de BBQ garen. Kies dan wel voor aluminiumfolie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.