Saltimbocca van wijting op een bedje van wortel met hollandaisesaus

Maak voorgerechten met vis zoals een echte chef

Kooktips

Op zoek naar een lekker voorgerecht met vis van bij ons? Koud… warm… warmer… hier gevonden! Van eenvoudige tot meer culinaire gerechten: ontdek hoe je je tafelgenoten verrast met vis als voorgerecht.

5 redenen waarom vis als voorgerecht altijd een goed idee is

  • Een stukje vis is licht en makkelijk verteerbaar.
  • Elk seizoen biedt een ruime keuze aan vis bij ons. Een voorgerecht met zalm? Dat smaakt zeker, maar de vissen vers opgevist door onze vissers zijn minstens zo lekker. 
  • Van bakken, grillen, in de oven, in stoofpotjes, pocheren tot stomen. Vis kan je op tal van manieren bereiden. Met wat creativiteit serveer je onze hoofdgerechten met vis als voorgerecht.
  • Het visvlees van verse vis is zacht en fijn van smaak en vraagt een korte bereidingstijd.
  • Bevat je menu een hoofdgerecht met vlees of een vegetarisch alternatief? Een (warm) tussengerecht met vis leent zich perfect voor een gevarieerd menu.  

Probeerde jij een van onze warme of koude voorgerechten met vis?

Of heb je nog tips of een visvoorgerecht dat je graag met ons wil delen? Laat het dan zeker weten via onze Facebook-pagina, op Twitter of via een leuke foto of video op Instagram met #lekkervanbijons!

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes, zet dan onze Pinterest- of YouTube-account bij je favorieten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.